Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης, τρόικα και ΤΑΙΠΕΔ στην «ατζέντα» της συνάντησης στο Μαξίμου - Βενιζέλος: Στόχος η έξοδος από τα μνημόνια

Ψήφος εμπιστοσύνης, τρόικα και ΤΑΙΠΕΔ στην «ατζέντα» της συνάντησης στο Μαξίμου - Βενιζέλος:	 Στόχος η έξοδος από τα μνημόνια
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο αντίκτυπος από την αιφνίδια απόφαση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η πορεία των αποκρατικοποιήσεων και οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την τρόικα απασχόλησαν τη δίωρη συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παρουσία και του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, οι κ.κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την πορεία των αποκρατικοποιήσεων αλλά και για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Παράλληλα, επί τάπητος ετέθη και ο αντίκτυπος από την αιφνίδια προσφυγή της κυβέρνησης στη Βουλή, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης.
Εξερχόμενους του Μαξίμου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αφενός διαπιστώνονται δυσκολίες, αφετέρου το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό.
«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Όμως το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό για να πάμε στην οριστική έξοδο από το καθεστώς μνημονίου» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης, διαμήνυσε πως ο αντίκτυπος είναι «πολύ θετικός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης